Multisport Meierijstad

Sporten || Spelen || Weerbaarheid

Multisport

Plezier

De leukste spellen uit de gymles

Actie

Elke week een gaaf parcours

Sport

Beoefen verschillende sporten

Waarom zou je een keuze voor een sport maken, als je alle sporten leuk vindt? Bij Multisport Meierijstad hoef je geen keuze te maken. Dit is de sportclub, waarbij je je lekker uit kunt leven en allerlei sporten kunt beoefenen. Zo ontwikkel je een breed beweegpatroon, zie je de leuke dingen van verschillende sporten en word je altijd geprikkeld om nieuwe dingen te leren en ervaren!

Wij zijn er speciaal voor iedereen die graag wil sporten / spelen / gymmen, maar geen voorkeur voor een bepaalde sport heeft. Elke les staat er een sport centraal, waar we leuke activiteiten van doen. Daarnaast bieden de lessen veel variatie in de vorm van tikspelen, afgooispelen (zoals bijvoorbeeld trefbal), trendsporten, estafettes en gave freerun parcours. 

Kom het zelf ervaren en ontdek hoe leuk het is om te sporten!

Wil jij ook meedoen?

Houd jij er ook van om te sporten, maar heb je geen sterke voorkeur? Wil je fit blijven, verschillende sporten beoefenen en vooral veel lol hebben? Kom dan een keer meedoen met een Multisport les! Iedereen mag het een keer vrijblijvend uit komen proberen.

Je sport een keer per week op donderdagavond in een groep van ongeveer 8 tot 15 personen. Elke les bestaat uit een warming-up, een sportgerelateerde activiteit, een conditie onderdeel en een spelvorm. Naast de populaire en bekende sporten, komen er ook allerlei trendsporten en aangepaste vormen van bekende en minder bekende sporten aan bod. Denk bijvoorbeeld aan Kan Jam, Lacrosse, Dodgebee, Baseball 5, Knotshockey, Tchoukbal en ga zo maar door. Wil je vaker dan één keer in de week sporten of wil je wel meedoen, maar kun je niet op de dagen dat er lessen zijn? Laat het ons dan weten!

Programma

De jeugd sport elke donderdagavond in sportzaal Fioretti in Veghel.

De volwassenen sporten op donderdagavond in gymzaal Zuid in Veghel. 

Starttijd

Eindtijd

Leeftijdsgroep

18:00 uur

19:00 uur

9 - 11 jaar

19:00 uur

20:15 uur

10 - 13 jaar

20:30 uur

21:30 uur

18 jaar en ouder*

Gedurende de schoolvakanties sporten we niet.

*Vul het contactformulier in om je interesse aan te geven. We starten de groep op bij een minimum aantal van 8 personen.

Heb je al een keer meegedaan en ben je overtuigd? Vul dan het inschrijfformulier in onder aan deze pagina om je in te schrijven!

Contributie 2022-2023

De contributie bedraagt € 25,- per maand en wordt in 11 termijnen maandelijks geïncasseerd. Het sportseizoen loopt gelijk aan het schooljaar en tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.  Klik hier voor meer informatie.

 

Inschrijven